Friday , 14 December 2018

Vdes këngëtari i njohur pas sëmundjes së kancerit në mushkëri,ai ishte…

Këngëtari më i njohur i muzikës rok në Francë, Johnny Hallyday, ka vdekur në moshën 74 vjeçare, pas një beteje të gjatë me sëmundjen e kancerit të mushkërive.Hallyday i ka shitur më tepër se 100 milionë albume dhe i ka mbajtur më se 50 turne madhore, prej vitit 1960, kur e kishte koncertin e tij të parë profesional.Raportohet se ai ishte i inspiruar nga këngëtari amerikan, Elvis Presley.Në Francë, ky këngëtar ishte një personalitet shumë i rëndësishëm i kulturës, prandaj për vdekjen e tij ka njoftuar presidenti i Francës, Emmanuel Macron, sot herët në mëngjes. Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes…