Friday , 14 December 2018

Arkivat e etiketimeve vajza

E Pabesueshme: Rrëfimi i vjehrrës / Bëj rregullisht marredhenie me dhëndrin, por një natë Vajza ime….

Përshëndetje, po bëj marredhenien më të mire në jetë me dhëndrin. Ish-burri im dhe unë u divorcuam 20 vite më parë kur vajza jonë ishte katër vjeçe. Ai u zhvendos jashtë shtetit dhe vazhdova ta rris e vetme vajzën.Vajza është fëmija im i vetëm kështu që kemi qenë gjithmonë shumë …

Artikulli i plotë »