Saturday , 19 October 2019

Arkivat e etiketimeve shikoni

E pabesueshme: Shikoni si dukeshin Nora, Mihrija, Gili e Leonora në vitin 2000

Ata kanë ndryshuar shumë në pamje që prej vitit 2000. Vitet e fundit është bërë trend që këngëtaret edhe këngëtarë, të ndërhyjnë në fytyrën dhe trupin e tyre. Sipas tyre, nëse je personazh publik duhet pajteter të jesh ‘perfekt’. Në Kosovë dhe Shqipëri, në periudhën e pasluftës prezantimet skenike të …

Artikulli i plotë »