Friday , 23 March 2018

Arkivat e etiketimeve shikoni

Do të mahniteni kur ta shikoni shtëpinë e Sinan Hoxhës dhe Andrra Destanit, ja si duket prej brenda (Foto/Video)

Që kur ka ardhur në jetë Ansi, jeta e Sinanit dhe Andrrës është fokusuar vetëm tek ai. Gjithçka në shtëpi rrotullohet rreth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, buzëqeshja e mëngjesit dhe e darkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë. Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur …

Artikulli i plotë »