Tuesday , 10 December 2019

Një nuse shtëpie e zonja si Tuna

Këngëtarja Tuna Sejdi ka kohë që ka qëndruar larg skenës.

Kështu e kemi parë të përkushtuar në familje dhe nën përkujdesje të djalit të saj Tianit

Ajo madje është bërë një nuse shtëpie e zonja e cila edhe di të përgatis ushqim dhe këtë e bëri të ditur nëpërmjet postimit të fundit në Instastory.:Ja dhe video shikojeni duke klikuar rekklamm me poshte: