Saturday , 19 October 2019

Ja Vlen Ta Shikoni: Andrra Rrëfen Si E Ngacmoi Sinani Kur E Pa Për Herë Të Parë, S’do Ta Besoni Ç’mendonte Këngëtari

Ja Vlen Ta Shikoni: Andrra rrëfen si e ngacmoi Sinani kur e pa për herë të parë, S’do ta besoni ç’mendonte këngëtari….Të ftuar në emisionin “Rudina”, Sinan Hoxha dhe bashkëshortja e tij Andrra Destani kanë rrëfyer me detaje historinë e njohjes së tyre. Siç kanë treguar edhe më parë, këngëtari dhe bukuroshja nga Kumanova janë njohur në Hamburg të Gjermanisë, ku Andrra jetonte përpara se ata të martoheshin. Por shikoni se si janë njoftuar ata, shtypni posht reklamen dhe ju hapet video kur rrëfen Andrra: