Saturday , 19 October 2019

E Pabesueshme: Rrëfimi i vjehrrës / Bëj rregullisht marredhenie me dhëndrin, por një natë Vajza ime….

Përshëndetje, po bëj marredhenien më të mire në jetë me dhëndrin. Ish-burri im dhe unë u divorcuam 20 vite më parë kur vajza jonë ishte katër vjeçe. Ai u zhvendos jashtë shtetit dhe vazhdova ta rris e vetme vajzën.Vajza është fëmija im i vetëm kështu që kemi qenë gjithmonë shumë të afërta me njëra-tjetrën.Jam 47 vjeçe dhe kam pasur disa marrëdhënie, por ia kam dedikuar kohën time kryesisht vajzës sime, Pasi u martua ajo me një djal bukurosh Ai më……shtypni posht reklamen dhe ju hapet rrëfimi i plote: