Tuesday , 18 February 2020

Jetë dhe Stil

Pershendetje une Leonora 29 vjeçe nga Gjakova kerkoj djem te rinje qe mknaqin se burri im te vogel edhe…

Nuk dija ku të drejtohesha tjetër sepse të gjithë do më gjykojnë dhe askush s’do të më japë një mendim të vlefshëm nga njerëzit që njoh, prandaj vendosa të drejtohem këtu pasi edhe njerëzit që s’më njohin mund të më japin naj mendim të vlefshëm…. KLIKONI NE REKLAM PER VAZHDIM …

Artikulli i plotë »