Friday , 14 December 2018

Babai i Blerim Destanit me i pasuri,por a e besoni se cili deputet shqiptar i morri borgj 1.5 milion dhe nuk ia ktheu kurre?

Blerim Destani është një nga aktorët më të njohur, me filmat “Koha e kometës” dhe “Dosja K” dhe i vetmi artist në familjen e tij e cila përbëhet nëna, babai dhe dy vëllezër biznesmenë të pasur. Njëri prej vëllezërve të Blerimit, Nazif Destani është cilësuar si shqiptari më i pasur në botë dhe sipas “Forbes”, pasuria e tij shkon mbi 3 miliardë dollarë.:Babai i Blerim Destanit me i pasuri,por a e besoni se cili deputet shqiptar i morri borgj 1.5 milion dhe nuk ia ktheu kurre? Shtype rekklamm dhe mesoje: